Airbac Troop rugzak

89,00

De Airbac Troop is een fijne grote rugzak. Uitgevoerd in super zware kwaliteit. Geschikt voor Outdoor Adventure.  Lange tochten in combinatie met zwaar gewicht is met deze Airbac Troop geen probleem. Met de gepatenteerde luchtkamertechnologie en de heupbevesting is dit een zeer comfortabele rugzak voor het zwaardere werk.

Klik op de foto hiernaast om de fotoserie helemaal te bekijken. Als je vervolgens links bovenin op het viziertje klikt, dan krijg je de foto helemaal uitvergroot te zien.
(Scroll naar beneden voor de uitgebreide beschrijving van de Airbac Troop)

Airbac 100% garantie

Niet tevreden? Dan halen wij binnen 14 dagen de rugzak weer bij je op. Als er geen gebruikers sporen zijn en de Airbac labels zitten er nog aan, dan krijg je 100% van je aankoopbedrag retour gestort op jouw rekening. Geen discussie.

 

Op voorraad

Beschrijving

Airbac Troop                                               Rugzak airbac logo

De Airbac Troop is een stoere rugzak voor Outdoor Adventure.  Geschikt voor het ruigere werk. Uitgevoerd in woestijn camouflage print lijkt hij op een militaire rugzak. Met de Airbac Troop kun je zonder probleem op survival gaan maar hij leent zich ook perfect om er gewoon mee de natuur in te gaan of gewoon te reizen!

De Airbac Troop heeft maar 2 vakken, maar wel 2 hele grote. Het grootste heeft binnenin een vak voor je laptop, tablet of iPad. En er bevinden zich 2 grote, met ritsen afsluitbare meshvakken in.
Achterop bevind zich een kleiner vak, zonder poespas, gewoon een vak waar je van alles en nog wat in kwijt kunt.
Dan is er nog heupbevestiging voor nog betere verdeling van het gewicht.  Onder en naast het handvat bovenop de rugzak zitten met klittenband afgesloten openingen om bijv. je snoer van je koptelefoon te doen. Aan de zijkanten zitten diverse stiksels waar je met touwtjes van alles aan kunt hangen. Alles is uitgevoerd in super zware kwaliteit.

Alle rugzakken van Airbac hebben een luchtkamer in het onderste gedeelte van de rugzak aan de rugzijde én de gehele bodem. De luchtkamer aan de rugzijde beschermd je rug tegen de schokken van de inhoud in je rugzak. Het bodemgedeelte beschermd  de inhoud van de rugzak bij het neerzetten op de grond. Denk aan een laptop, iPad of tablet.

Tevens zijn alle Airbac rugzakken voorzien van extra stevige, dikke en verstelbare schouderbanden.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Airbac Troop rugzak” te beoordelen

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Twitter