Airbac Ring rugzak

85,00

De Airbac Ring is een mooie rugzak die geschikt is voor dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld voor naar school.  Al je boeken én je laptop worden perfect beschermd door de gepatenteerde luchtkamer technologie. Die overigens ook je rug beschermd tegen schokken van de inhoud in je rugzak. Dit merk je goed tijdens het lopen. Dit maakt de Airbac Ring ook uitermate geschikt voor recreatie en sport.

Klik op de foto hiernaast om de fotoserie helemaal te bekijken. Als je vervolgens links bovenin op het viziertje klikt, dan krijg je de foto helemaal uitvergroot te zien. (Scroll naar beneden voor de uitgebreide beschrijving van de Airbac Ring)

Airbac 100% garantie

Niet tevreden? Dan halen wij binnen 14 dagen de rugzak weer bij je op. Als er geen gebruikers sporen zijn en de Airbac labels zitten er nog aan, dan krijg je 100% van je aankoopbedrag retour gestort op jouw rekening. Geen discussie.

 

Op voorraad

Beschrijving

Airbac Ring                                         Logo Airbac rugzakken

De Airbac Ring heeft een inhoud van 42 liter. De Ring heeft een groot vak waarin apart een vak voor een IPad, tablet of laptop. Aan de binnenkant zit nog een groot mesh vak dat je met een rits kunt afsluiten. Er blijft natuurlijk genoeg ruimte over voor allerlei andere dingen.

Dan is er een medium vak met organisatie compartimenten waaronder 1 die met een rits is af te sluiten. En er zit een sleutelhanger in die je kunt losclippen. Dus nooit meer je sleutels kwijt. Er zijn organisatie compartimenten voor o.a. een mobiele telefoon of MP3 speler. Het snoer van de koptelefoon kun je via een speciale opening in de rugzak heen laten lopen.

Dan zit er nog een vak achterop wat geschikt is voor je sportschoenen of natte spullen. Er zitten namelijk grote ventilatie gaten in.

Aan de zijkanten heeft de Airbac Ring 2 kleine met een rits afsluitbare vakken.

Alle rugzakken van Airbac hebben een luchtkamer in het onderste gedeelte van de rugzak aan de rugzijde én de gehele bodem. De luchtkamer aan de rugzijde beschermd je rug tegen de schokken van de inhoud in je rugzak. Het bodemgedeelte beschermd  de inhoud van de rugzak bij het neerzetten op de grond. Denk aan een laptop, iPad of tablet.

Tevens zijn alle Airbac rugzakken voorzien van extra stevige, dikke en verstelbare schouderbanden. Kijk hier hoe het werkt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Airbac Ring rugzak” te beoordelen

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Twitter