Airbac Layer rugzak

85,00

De Airbac Layer rugzak heeft een inhoud van 42 liter. Nette rugzak, perfect voor studie en zakelijk gebruik. Natuurlijk met een apart vak voor je laptop, tablet of iPad. Dicht tegen de extra beschermende luchtkamer. Jij kunt je rugzak met een gerust hart neerzetten op de grond zonder bang te hoeven zijn dat er een barst komt in het scherm van je laptop!

Klik op de foto hiernaast om de fotoserie helemaal te bekijken. Als je vervolgens links bovenin op het viziertje klikt, dan krijg je de foto helemaal uitvergroot te zien. (Scroll naar beneden voor de uitgebreide beschrijving van de Airbac Layer)

Airbac 100% garantie

Niet tevreden? Dan halen wij binnen 14 dagen de rugzak weer bij je op. Als er geen gebruikers sporen zijn en de Airbac labels zitten er nog aan, dan krijg je 100% van je aankoopbedrag retour gestort op jouw rekening. Geen discussie.

 

 

Op voorraad

Beschrijving

Airbac Layer                                                Logo Airbac rugzakken

De Airbac Layer rugzak heeft een inhoud van 42 liter. De Layer heeft een groot vak waarin apart een vak voor een IPad, tablet of laptop. Een medium vak met organisatie compartimenten waaronder 1 die met een rits is af te sluiten. En er zit een sleutelhanger in die je kunt losclippen. Dan is er nog een klein vak met organisatie compartimenten voor o.a. een mobiele telefoon of MP3 speler. Het snoer van de koptelefoon kun je via een speciale opening in de rugzak heen laten lopen. Dan zijn er nog  zijvakken voorzien van ritsen voor extra veiligheid.En bovenop die zijvakken zitten nog mesh vakjes voor flesjes drinken e.d.

De Airbac Layer is een nette rugzak die je prima kunt gebruiken voor studie en zakelijk gebruik. Maar als je in het weekend er een dagje op uit wilt trekken kun je hem natuurlijk ook prima gebruiken.

Alle rugzakken van Airbac hebben een luchtkamer in het onderste gedeelte van de rugzak aan de rugzijde én de gehele bodem. De luchtkamer aan de rugzijde beschermd je rug tegen de schokken van de inhoud in je rugzak. Het bodemgedeelte beschermd  de inhoud van de rugzak bij het neerzetten op de grond. Denk aan een laptop, iPad of tablet.

Tevens zijn alle Airbac rugzakken voorzien van extra stevige, dikke en verstelbare schouderbanden. Kijk hier hoe het werkt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Airbac Layer rugzak” te beoordelen

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Twitter