Airbac Journey rugzak

89,00

De Airbac Journey is een must voor de meer reislustig ingestelde mensen. Met deze rugzak kun je perfect een stedentrip doen of een weekend de natuur in. Omdat je dan meer lading (lees gewicht) mee zult nemen is deze rugzak ook voorzien van heupbevestiging voor een nóg betere verdeling van het gewicht. En met het gepatenteerde luchtkussen systeem van Airbac is jouw rug én de inhoud van jouw rugzak perfect beschermd!

Klik op de foto hiernaast om de fotoserie helemaal te bekijken. Als je vervolgens links bovenin op het viziertje klikt, dan krijg je de foto helemaal uitvergroot te zien.
(Scroll naar beneden voor de uitgebreide beschrijving van de Airbac Journey)

Airbac 100% garantie

Niet tevreden? Dan halen wij binnen 14 dagen de rugzak weer bij je op. Als er geen gebruikers sporen zijn en de Airbac labels zitten er nog aan, dan krijg je 100% van je aankoopbedrag retour gestort op jouw rekening. Geen discussie.

Op voorraad

Beschrijving

Airbac Journey                                           Logo Airbac rugzakken

 

De Airbac Journey is een rugzak om er echt mee op uit te trekken. Hij is gemaakt om zwaardere lasten mee te nemen. Hij heeft niet alleen schouderriemen maar ook een heupbevesting. Zodoende wordt het gewicht nog beter verdeeld. De Airbac Journey heeft maar liefst 7 plekken om je spullen op te bergen;

  1. De Airbac Journey heeft om te beginnen 1 groot vak. Uiteraard met een voorziening om een laptop of iPad in op te bergen. Maar die ruimte kan ook gebruikt worden om belangrijke papieren, mappen of kaarten in op te bergen. Bovenin de rand zit een clip om sleutels of een keycord aan vast te maken zodat die niet helemaal onderin je tas terechtkomt en je je een ongeluk moet zoeken.
  2. Het 2e vak heeft een keur aan organisatie vakken. Tevens een over de breedte gestikte band waarin je div. kleine dingen kunt steken. En ook hier weer een clip op een vaste plek waar je sleutels o.i.d. kunt aan vast maken.
  3. Achterop nog een vak dat aan de bovenkant open is maar met een gesp is af te sluiten. Ideaal voor een regenjas of truitje dat je snel bij de hand wilt hebben.
  4. Daarachterop zit nog een klein vakje dat met een rits is af te sluiten. Handig voor kaartjes, geld en dergelijke.
  5. Aan weerszijden van de Airbac Journey zitten grote meshvakken. Boven deze meshvakken loopt diagonaal een riem. Je kunt dus echt wel een literfles drinken in deze meshvakken kwijt.
  6. Over de schouderriemen lopen extra banden waar je gemakkelijk wat tussen kunt steken. De heupbanden zijn voorzien van kleine vakken die met een rits afsluitbaar zijn. Ideaal voor een digitaal cameraatje, je mobiel of je portemonnee.
  7. Dan zitten er tot slot onder de rugzak nog 2 riemen waardoor je er nog een slaapzak of een opgerold picknickkleed onder kunt hangen

Alle rugzakken van Airbac hebben een luchtkamer in het onderste gedeelte van de rugzak aan de rugzijde én de gehele bodem. Kijk hier hoe het werkt. De luchtkamer aan de rugzijde beschermd je rug tegen de schokken van de inhoud in je rugzak. Het bodemgedeelte beschermd  de inhoud van de rugzak bij het neerzetten op de grond. Denk aan een laptop, iPad of tablet.

Tevens zijn alle Airbac rugzakken voorzien van extra stevige, dikke en verstelbare schouderbanden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Airbac Journey rugzak” te beoordelen

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Twitter