Airbac Groovy Violet rugzak

5.00 van 5 gebaseerd op 3 waarderingen
(3 klantbeoordelingen)

39,00

De Airbac Groovy is er in 2 uitvoeringen. De Groovy Violet en de Groovy Rainbow. Vrolijke kleuren zorgen ervoor dat jij vrolijk over straat gaat met deze fijne rugzak. En met het luchtkussen onderin de rugzak is jouw rug goed beschermd. En mocht je een laptop of iPad hebben dan is die ook goed beschermd als je de rugzak een keer per ongeluk hard neerzet op de grond.

Klik op de foto hiernaast om de fotoserie helemaal te bekijken. Als je vervolgens links bovenin op het viziertje klikt, dan krijg je de foto helemaal uitvergroot te zien. (Scroll naar beneden voor de uitgebreide beschrijving van de Airbac Groovy)

Airbac 100% garantie

Niet tevreden? Dan halen wij binnen 14 dagen de rugzak weer bij je op. Als er geen gebruikers sporen zijn en de Airbac labels zitten er nog aan, dan krijg je 100% van je aankoopbedrag retour gestort op jouw rekening. Geen discussie

 

Op voorraad

Beschrijving

Airbac Groovy Violet                                Logo Airbac rugzakken

De Airbac Groovy Violet heeft een inhoud van 30 liter. Deze rugzak heeft een groot vak met daarin een apart vak voor een laptop, tablet of iPad. Een kleiner voorvak en daarbovenop nog een insteekvak, aflsuitbaar met klittenband,  voor kleine voorwerpen. Aan de zijkanten zitten nog 2 mesh vakjes voor flesjes drinken e.d.

Met de Airbac Groovy Violet heb je een kleurige rugzak waar je veel plezier van zult hebben. Overigens hebben we ook een Airbac Groovy Rainbow.

Airbac Groovy Rainbow

Airbac Groovy Rainbow

Door zijn eenvoudige indeling is hij zeer gemakkelijk in gebruik. Voorzien van degelijke ritsen van zware kwaliteit. Die gaan dus niet snel stuk. De Airbac Groovy is veelzijdig inzetbaar, je kunt hem dagelijks gebruiken voor naar school, sport maar ook voor dagtochten en andere recreatieve doeleinden.

Alle rugzakken van Airbac hebben een luchtkamer in het onderste gedeelte van de rugzak aan de rugzijde én de gehele bodem. De luchtkamer aan de rugzijde beschermd je rug tegen de schokken van de inhoud in je rugzak. Het bodemgedeelte beschermd  de inhoud van de rugzak bij het neerzetten op de grond. Denk aan een laptop, iPad of tablet.

Tevens zijn alle Airbac rugzakken voorzien van extra stevige, dikke en verstelbare schouderbanden. Kijk hier hoe het werkt.

3 beoordelingen voor Airbac Groovy Violet rugzak

 1. 5 van 5

  Hallo, mijn naam is Femke en ik ben 9 jaar. Ik heb vorige week deze rugzak gekregen. Afgelopen weekend ben ik op kamp geweest met de gymvereniging O.S.S. Er ging heel veel in mijn rugzak. Ik had lekker mijn handen vrij. De tas was helemaal niet zwaar. Iedereen zei dat ik een mooie rugzak had. Ik ben heel blij met mijn rugzak.

 2. 5 van 5

  Ik ben Imme en 8 jaar. Mijn rugzak is ook super fijn. Ik fiets elke dag naar school en ik merk bijna niet dat ik een rugzak op heb.
  Op school zeggen de kinderen allemaal dat ik een hele leuke fleurige rugzak heb (die van mij heeft de hoofdkleuren roze, oranje en geel). Er kan ook veel in want ik moet eten en drinken meenemen maar ook vaak gymspullen, knutselwerkjes of volle schriften.
  Ik wil geen andere rugzak meer dan mijn eigen Airbac Groovy!

 3. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar)

  Mijn dochter is super happy met haar AIRBAC, ze vindt het wel degelijk een grote verbetering tov haar (vorige) kipling boekentas!!!!

Een beoordeling toevoegen

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Twitter