Airbac Excecutive rugzak

5.00 van 5 gebaseerd op 1 waardering
(1 klantbeoordeling)

109,00

Met de Airbac Excecutive kun je met een gerust hart op kantoor aankomen! Een mooie strakke, zakelijke rugzak waar je bewondering mee zult oogsten. Bijkomend voordeel is dat je veilig je laptop mee kunt nemen in deze rugzak. Met de inpandige luchtkamer is die goed beschermd.

Klik op de foto hiernaast om de fotoserie helemaal te bekijken. Als je vervolgens links bovenin op het viziertje klikt, dan krijg je de foto helemaal uitvergroot te zien.
(Scroll naar beneden voor de uitgebreide beschrijving van de Airbac Excecutive)

Airbac 100% garantie

Niet tevreden? Dan halen wij binnen 14 dagen de rugzak weer bij je op. Als er geen gebruikers sporen zijn en de Airbac labels zitten er nog aan, dan krijg je 100% van je aankoopbedrag retour gestort op jouw rekening. Geen discussie.

Op voorraad

Beschrijving

Airbac Excecutive

De Excecutive heeft de uitstraling van een echte directie tas. En dan één waarmee je met een gerust hard een boardroom in kunt stappen.

De Airbac Excecutive rugzak heeft een inhoud van 39 liter. Het is een mooi strakke rugzak met 5 vakken.

 1. Het 1e vak zit eigenlijk nog voor de aanhechting van de schouderriemen. Hier kun je veilig je laptop, tablet of iPad in opbergen. Of documentenmappen. De rug is goed stevig dus je documenten kunnen niet kreuken. De rugzak kan ook niet in elkaar zakken.
 2. Het 2e vak is tevens het grootst. Hier kun je allerlei spullen in kwijt. Er zit nog een hoes in voor papieren of tijdschriften en een groot mesh vak wat met een rits is af te sluiten.
 3. Achterop zit een vak dat zowel van links als van rechts te bereiken is dmv ritsen kun je hier toegang toe krijgen.
 4. Daarbovenop zit een vak voor mobiele telefoon, notitieboekje of kaartjes
 5. En onderop zit een vak met allerlei organisatie vakjes voor pennen, visitekaartjes e.d. Tevens een clip om een keykoord o.i.d te bevestigen.

Daarnaast heeft de Airbac Excecutive een degelijk handvat die niet zou misstaan op een attaché koffer. U kunt hem daardoor ook goed als gewone tas dragen.

Alle rugzakken van Airbac hebben een luchtkamer in het onderste gedeelte van de rugzak aan de rugzijde én de gehele bodem. De luchtkamer aan de rugzijde beschermd je rug tegen de schokken van de inhoud in je rugzak. Het bodemgedeelte beschermd  de inhoud van de rugzak bij het neerzetten op de grond. Denk aan een laptop, iPad of tablet.

Tevens zijn alle Airbac rugzakken voorzien van extra stevige, dikke en verstelbare schouderbanden. Kijk hier hoe het werkt.

 

1 beoordeling voor Airbac Excecutive rugzak

 1. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb sinds enige tijd de Airbac Excecutive rugzak.
  Ik ben een zelfstandig ondernemer die veel onderweg is.
  Mijn lap-top is echt onmisbaar voor mij en moet goed beschermd worden.
  Daarnaast heb ik een betrekkelijk slechte rug.
  Deze rugzak werkt voor mij uitzonderlijk goed op drie fronten:
  Hij draagt erg licht en comfortabel. Ik “trein” nogal eens en gebruik dan vaak de vouwfiets om op de uiteindelijke bestemming te komen. Het draagcomfort van deze Airbac maakt dat een betrekkelijk zware last nauwelijks belastend is voor mijn rug.
  De Airbac werkt op het gebied van bescherming van mijn spullen erg goed. Een keer hard neerzetten heeft echt geen nadelige gevolgen voor mijn lap-top.
  Tot slot geeft deze Airbac behoorlijk wat ruimte en opbergmogelijkheden.
  Al met al krijg ik ruim waar voor deze investering.
  Een absolute aanrader dus.

Een beoordeling toevoegen

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Twitter