Airbac Bump rugzak

59,95

De Airbac Bump is een ideale rugzak voor dagtochten. Voorzien van de gepatenteerde luchtkamer technologie die de schokken op uw rug absorbeert. Het zal uw dagtocht beslist aangenamer maken als u met deze comfortabele rugzak op pad gaat!

Klik op de foto hiernaast om de fotoserie helemaal te bekijken. Als je vervolgens links bovenin op het viziertje klikt, dan krijg je de foto helemaal uitvergroot te zien. (Scroll naar beneden voor de uitgebreide beschrijving van de Airbac Bump)

Airbac 100% garantie

Niet tevreden? Dan halen wij binnen 14 dagen de rugzak weer bij je op. Als er geen gebruikers sporen zijn en de Airbac labels zitten er nog aan, dan krijg je 100% van je aankoopbedrag retour gestort op jouw rekening. Geen discussie.

Op voorraad

Beschrijving

Airbac Bump                                                                  Logo Airbac rugzakken

De Airbac Bump met een inhoud van 30 liter heeft 4 vakken verdeeld van klein naar groot. Er is een klein vak achterop voor sleutels, kaartjes e.d. Een groter vak voor notitieboekje of agenda. Een vak voor grotere spullen waarin ook kleine opbergvakjes zitten voor o.a. mobiele telefoon. En een groot vak voor algemene spullen waarin ook een vak voor een iPad, tablet of kleine laptop.(max. 15 inch)

Alle rugzakken van Airbac hebben een luchtkamer in het onderste gedeelte van de rugzak aan de rugzijde én de gehele bodem. De luchtkamer aan de rugzijde beschermd je rug tegen de schokken van de inhoud in je rugzak. Het bodemgedeelte beschermd  de inhoud van de rugzak bij het neerzetten op de grond. Denk aan een laptop, iPad of tablet. De mindere belasting voor de rug is ideaal voor schoolgaande kinderen die nog in de groei zijn. Vaak krijgen zij op jonge leeftijd al vrij veel gewicht mee van school in de vorm van boeken. Deze boeken slaan tijdens het lopen op de ruggengraat wat rugklachten kan veroorzaken. De gepatenteerde luchtkamer technologie van Airbac voorkomt dit. De rugzak zit veel comfortabeler. Probeer het zelf!

Tevens zijn alle Airbac rugzakken voorzien van extra stevige, dikke en verstelbare schouderbanden. Kijk hier hoe het werkt.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Airbac Bump rugzak” te beoordelen

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Twitter