Airbac Blazer rugzak

89,00

De Airbac Blazer is een ideale rugzak voor de echte Outdoor liefhebber. Of je nu graag vogels spot, vist, jaagt of aan survival doet. Met deze rugzak met schutkleuren in herfstmotief kun je je doel ongemerkt benaderen.

Klik op de foto hiernaast om de fotoserie helemaal te bekijken. Als je vervolgens links bovenin op het viziertje klikt, dan krijg je de foto helemaal uitvergroot te zien.
(Scroll naar beneden voor de uitgebreide beschrijving van de Airbac Blazer)

Airbac 100% garantie

Niet tevreden? Dan halen wij binnen 14 dagen de rugzak weer bij je op. Als er geen gebruikers sporen zijn en de Airbac labels zitten er nog aan, dan krijg je 100% van je aankoopbedrag retour gestort op jouw rekening. Geen discussie.

Op voorraad

Beschrijving

Airbac Blazer                                          Logo Airbac rugzakken

De Airbac Blazer is een rugzak voor de veeleisende backpacker. Of je nu van vissen, jagen of van survivallen houdt. Dit is dé rugzak voor jou!

De Airbac Blazer is speciaal in schutkleuren van een herfstmotief voorzien zodat je je ongemerkt door de natuur kunt bewegen. Vanzelfsprekend kun je héél veel meenemen in deze Blazer.  Er is een zeer groot vak, ook nog eens voorzien van een vak voor een laptop, tablet of iPad. Dan zit er achterop nog een groot vak met organisatie vakken. Daarachterop zit nog een klein vak met een rits dat toegang geeft tot een meshvak. De zijkanten zijn voorzien van diverse vakken. Onderop meshvakken voor flesjes drinken. Wat hogerop bevinden zich 3 vakken op elkaar; 1 open insteekvak, 1 vak dat met een rits afsluitbaar is en als laastste weer een meshvak voor bijv. etenswaar. In de heupbevestiging bevinden zich ook 2 meshvakjes die met ritsen afsluitbaar zijn.

Bekijk hier de promo film van Airbac en Maxwell and Strike, dé vliegvis speciaalwinkel.

Omdat de Airbac Blazer gemaakt is voor het zwaardere werk zijn de schouderriemen nog net even breder en is er ook een heupbevestiging voor nog betere verdeling van het gewicht. Samen met de luchtkamer onderin de rugzak zorgt dit voor  zéér veel comfort. Iets wat u beslist zult merken zodra u ook een stuk moet rennen met volle bepakking. De luchtkamer absorbeert dan alle schokken. Bovendien kunt u de rugzak met een gerust hart op de grond neerzetten zonder bang te hoeven zijn dat uw apparatuur beschadigd raakt.

Alle rugzakken van Airbac hebben een luchtkamer in het onderste gedeelte van de rugzak aan de rugzijde én de gehele bodem. Kijk hier hoe het werkt.  De luchtkamer aan de rugzijde beschermd je rug tegen de schokken van de inhoud in je rugzak. Het bodemgedeelte beschermd  de inhoud van de rugzak bij het neerzetten op de grond. Denk aan een laptop, iPad of tablet.

Tevens zijn alle Airbac rugzakken voorzien van extra stevige, dikke en verstelbare schouderbanden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Airbac Blazer rugzak” te beoordelen

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Twitter