Aanbieding!

Airbac Airtech rugzak

89,00 69,00

De Airbac Airtech rugzak is een ideale rugzak voor zakelijk gebruik. Er is een speciaal vak voor je laptop of tablet of documenten map. En daarnaast zijn er nog 3 vakken voor al je andere spullen. Ruimte genoeg voor boeken, discs, notitiebloks e.d. En natuurlijk voorzien van Airbacs gepatenteerde technology.

Klik op de foto hiernaast om de fotoserie helemaal te bekijken. Als je vervolgens links bovenin op het viziertje klikt, dan krijg je de foto helemaal uitvergroot te zien.
(Scroll naar beneden voor de uitgebreide beschrijving van de Airbac Airtech)

Airbac 100% garantie

Niet tevreden? Dan halen wij binnen 14 dagen de rugzak weer bij je op. Als er geen gebruikers sporen zijn en de Airbac labels zitten er nog aan, dan krijg je 100% van je aankoopbedrag retour gestort op jouw rekening. Geen discussie.

Uitverkocht

Beschrijving

Airbac Airtech                                                        Logo Airbac rugzakken

De Airbac Airtech rugzak heeft een inhoud van 42 liter. Hij heeft in totaal 4 vakken:

  1. Voorin een speciaal dun vak voor je laptop of documentenmap.
  2. Dan een groot middenvak met hoes voor een iPad.
  3. Dan nog een groot 3e vak met daarin diverse compartimenten voor o.a. je mobiele telefoon, een met een rits afsluitbaar mesh vak, en diverse andere kleine vakjes.
  4. In de achterklep die afsluitbaar is met een gesp zitten ook nog diverse zakken die met een rits afsluitbaar zijn. Ideaal voor kleine spullen.

De Airback Airtech heeft aan de zijkant riempjes om de gehele rugzak desgewenst aan te snoeren zodat alle inhoud in de rugzak compact zit en niet gaat verschuiven. Tevens zitten er aan de zijkant 2 meshvakjes voor het opbergen van flesjes drinken,

Alle rugzakken van Airbac hebben een luchtkamer in het onderste gedeelte van de rugzak aan de rugzijde én de gehele bodem. De luchtkamer aan de rugzijde beschermd je rug tegen de schokken van de inhoud in je rugzak. Het bodemgedeelte beschermd  de inhoud van de rugzak bij het neerzetten op de grond. Denk aan een laptop, iPad of tablet.

Tevens zijn alle Airbac rugzakken voorzien van extra stevige, dikke en verstelbare schouderbanden. Kijk hier hoe het werkt.

 

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Airbac Airtech rugzak” te beoordelen

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Twitter