FAQ

Airbac FAQ

Hieronder volgt een lijst met meest gestelde vragen. Kijk eerst of jouw vraag hier tussen staat. Staat jouw vraag er niet tussen stuur dan een e-mail naar info@airbac.nl

Q: Hoe werkt een Airbac rugzak?
A: gemakkelijk! Hier is een snelle instructie lijst.

Q: Hoe lang blijft de luchtkamer opgeblazen?
A: De luchtkamer blijft opgeblazen zolang als hij in gebruik is. Als de luchtkamer na verloop van tijd wat lucht verliest gebruik dan simpel het ventiel aan de achterzijde  om de luchtkamer met een voetbalpomp op te blazen tot het gewenste comfort niveau.

Q: Hoeveel gewicht kan er in de Airbac rugzak?
A: Airbac is ontworpen om zoveel gewicht in te doen als je comfortabel kan dragen. Met het comfort van de gepatenteerde luchtkamer is het dragen van zware dingen nu veel gemakkelijker én veiliger.

Q; Kan ik vergelijkbare rugzakken vinden in de winkel?
A: Nee. Airbac is de enige rugzak in zijn soort.

Q: Hoe lang duurt het voordat mijn Airbac rugzak bezorgt wordt?
A: We zijn nog maar net begonnen en hebben een beperkte voorraad. Zodra de 1e (kleine) voorraad op is gaan we een grotere voorraad inkopen. Gedurende die tijd kun je wel gewoon je bestelling plaatsen maar hoef je pas te betalen als jouw rugzak bij ons binnen is. Wij sturen je dan een mailtje zodat je dan je bestelling kunt afronden.

Q: Is de Airbac rugzak veilig in gebruik voor mijn kinderen?
A: Ja! Kinderen die veel zware boeken mee moeten nemen naar school zullen maar wat blij zijn met een Airbac rugzak. Het voorkomt ook rugletsel op latere leeftijd bij opgroeiende kinderen omdat de ruggegraat minder belast wordt.

Q: Past een Airbac rugzak bij iedereen?
A: Ja, een Airbac rugzak heeft verstelbare riemen met dikke polstering die op ieder lichaamstype zijn af te stellen. Groot, klein, dun of dik, een Airbac rugzak past iedereen!

Q: Is een Airbac rugzak duurzaam?
A: Jazeker! Iedere Airbac rugzak is gemaakt van extra dik, dubbel genaaid nylon materiaal met extra dikke schouder riemen voor meer comfort. De gepatenteerde luchtkamer is gemaakt van ondoordringbaar vinyl dat je niet lek kunt prikken.

Q: Is er garantie op een Airbac rugzak?
A: Ja! Airbac biedt een garantie om behoorlijk te functioneren bij normaal gebruik. Mocht om wat voor reden dan ook jouw Airbac rugzak niet behoorlijk functioneren, dan kun je hem opsturen naar Airbac Nederland, Tiendweg 45K, 2931 LC Krimpen a/d Lek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No comments yet.

Geef een reactie

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Twitter