Airbac de beste rugzak

De beste rugzak is een Airbac rugzak!

Nu ook in Nederland verkrijgbaar! De beste rugzak in Amerika is de Airbac. Kijk maar op Youtube en je vind er talloze filmpjes. Airbac rugzakken zijn allemaal voorzien van een luchtkamer die jouw rug en de inhoud van jouw rugzak beschermen. Wij gaan Airbac naar Nederland halen.

De beste rugzak


Zoals gezegd, Airbac is dé beste rugzak die er is voor je rug. Ontworpen voor maximaal comfort en minimaal ongemak. Voorzien van gepatenteerde  luchtkamer technologie . Een Airbac rugzak voelt alsof  het gewicht gereduceerd wordt. Dit komt omdat het gewicht beter verdeeld wordt over de drukpunten op de lage rug en heupen. Dit voorkomt rug- en nek klachten. En het voelt alsof je de helft van het gewicht draagt!

 

 

De beste rugzak voor school

Ieder jaar is er weer de discussie dat schoolkinderen te veel en te zware boeken mee moeten nemen in hun rugzak. Dit is slecht voor hun onvolgroeide botten. Nek- en rugwervels, knieën en voeten krijgen het zwaar te verduren. Bij iedere stap slaan de boeken met harde randen weer op hun rug. Bij een Airbac rugzak is dat verleden tijd! Door de opgeblazen luchtkamers worden niet alleen de schokken geabsorbeerd, het voelt ook veel comfortabeler aan. Probeer het zelf! 100% geld terug garantie! Klik hier om te zien welke modellen we hebben. 

De beste rugzak voor je laptop

Doordat iedere Airbac rugzak voorzien is van een luchtkussen beschermt hij ook je kostbare inhoud. Denk aan je laptop, tablet of iPad. De meeste rugzakken van Airbac zijn overigens uitgerust met een speciaal vak voor je laptop direct achter, c.q. op het luchtkussen, dus voor maximale bescherming. Zoek hier jouw favoriete model.

De beste rugzak voor je foto apparatuur

Airbac heeft 2 modellen speciaal uitgerust voor de professionele en hobbyfotograaf. Je dure foto spullen worden maximaal beschermd in een Airbac rugzak. Diverse vakken voor body’s en lenzen. Kijk naar de modellen Zoom en Focus.

Vooralsnog zijn alle modellen te bestellen via de webshop. We zoeken echter verkooppunten door het hele land. Heeft u interesse? Neem contact met ons op.

Voor het verzenden maken we gebruik van de diensten van Kolibri Logistiek. Zij verzorgen het totale Webshop fulfillment programma voor ons. Zij zullen u ook een bevestigingsmail met Track & Trace gegevens sturen zodra uw bestelling onderweg is.

 

One Response to “Airbac de beste rugzak”

 1. Henk Jan Dokter 23 mei 2013 at 10:07 Permalink

  Dit product spreekt mij erg aan.
  Ik ben zelfstandig ondernemer en veel onderweg met lap-top en stukken.
  In verband met een slechte rug draag ik al een rugzak.
  Deze zal het draagcomfort en de belasting aanzienlijk kunnen verlichten.
  Ik ga er binnenkort een aanschaffen.

  Duidelijk filmpje trouwens.

  Groeten

Geef een reactie

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Twitter